dinsdag 22 april 2014

What to do: holiday

Heey,
Vandaag hebben wij voor jullie een paar tips om te doen in je vakantie.

Het is vakantie, het is lekker weer maar je weet niet wat je moet doen. Dan zijn wij hier met een aantal suggesties. Namelijk:

1. Je kunt zelf een milkshake maken. Dit doe je eenvoudig door fruit naar keuze in een kom te doen, dat maak je fijn met een staafmixer. Doe er - voor één persoon - ongeveer 250 milliliter ijs in, het ligt eraan hoeveel trek je hebt. Roer dit bij je fruit met een staafmixer. Ten slotte doe je er ongeveer 80 milliliter melk bij, hierbij geldt: Als je een dikke milkshake wilt doe je er weinig melk bij en bij een dunne doe je veel melk. Dat spreekt voor zich. 

2. Ook kun je een picknick organiseren met je vrienden. Vraag iedereen wat mee te nemen, de één een picknickkleed, de ander maakt hartige hapjes, een ander de zoete en weer een ander zorgt voor drank. 
Als je de sfeer nog knusser en romantischer wilt maken kun je jouw picknick 's avonds houden. Koop een paar sfeervolle lampionnen

3. Een pyjama party houden met je vriendinnen. Zoek films uit voor een filmmarathon, bak cakejes en versier die en maak elkaar op. Ook kun je verschillende 'challenges' doen zoals de 'not my arms', 'chubby bunny' of de 'babyfood challenge'. De keuze is reuze. :)

4. Maak een eigen blog of youtube kanaal. :')

5. De laatste, voor als jij je echt verveelt: stuur iedereen die je kent random zelfgemaakte kaartjes. Je bent er redelijk lang mee bezig en wie vind het nou niet leuk om een kaartje te krijgen? 

Ik hoop dat jullie iets aan deze tips hadden. Een fijne vakantie verder!

Lots of love,
Eva en Naomi.

Wat doe jij het liefst in de vakantie? 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten